Varför välja Friluftsliv i Norr som din Nortent leverantör?

Det kan vara en stor investering att köpa ett kvalitets tält, för oss är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt köp. Därför kommer vi alltid sträva för att försöka ge dig dom bästa råd utifrån de önskemål du har. För oss handlar det inte om att sälja en massa tält. Vi vill ha nöjda kunder som kommer tillbaka och pratar gott om oss. Vi vill att även ni ska få ta del av en produkt som vi själva tycker är utan konkurrens. Ni kan alltid vända er till oss om ni är osäker på vilken modell som skulle passa er bäst.

Demonstration av tälten

Ni får gärna boka tid hos oss för en personlig demonstration av de produkter ni är intresserade av innan ni bestämmer er. Om det inte är möjligt för er att ta sig till oss i Lycksele eller Umeå så kan vi skicka ett exemplar av den produkt ni är intresserade av så får ni i lugn och ro utforska produkten i hemmet precis som om ni vore i en butik och kollade.

Produkter i lager

Vi tycker inte att man ska behöva vänta på sin beställning, så vi försöker lagerhålla dom flesta produkterna i våra egna lager. Detta gör att vi snabbt kan behandla er beställning, men tyvärr så sker det ibland väntetid då vissa produkter som är populär hinner bli slutsåld innan vi har fått in ytterligare en leverans.

I händelse av att något går fel

Vi på Friluftsliv i Norr har ett exklusivt avtal med Nortent att saluföra deras produkter inom Sveriges gränser. Vilket vi är väldigt stolta över att få vara. Nortent har tagit fram tältprodukter av material som förväntas ha en väldigt lång hållbarhet. Men i händelse av att något ändå skulle bli fel ex. en dragkedja som går sönder så kommer vi självklart att försöka hjälpa er på bästa sätt.

Följ oss gärna på sociala medier för att få alla nyheter.